A COVID betegség, mint világunk komplex kihívása

A SARS-CoV-2 okozta járvány egészségügyi, és szociális kihívás világszerte.
A járvány terjedése, a betegség tünetei és társadalmi hatása az elmúlt 100 évben példátlan. Az előadás kitér a gyógyítás lehetőségeire és várható stratégiáira. Az előadó közös gondolkodásra hív a tudomány szerepére vonatkozóan ökológiai, klimatikus és társadalmi együttműködési szempontok alapján.

Előadó: Falus András professzor úr, Széchenyi-díjas immunológus, egyetemi tanár, a MTA rendes tagja
Dátum: 2020. november 19. csütörtök, 18 óra.
Formája: Zoom konferencia >> A Zoom használatához itt talál segítséget

Ez a klubfoglalkozás egyben a Praxisközösség projekt záró eseménye is. A Szentendre és Vidéke Praxisközösség 2019 elején indult hét praxis bevonásával. A prevenciós szolgáltatásokat Szentendre, Budakalász, Pilisszentlászló, Csobánka és Szigetmonostor területén élők számára nyújtották a közösség háziorvosai és szakemberei. A többletszolgáltatások mellett magas színvonalú, megelőző programokat is szerveztünk, célzott tanácsadást tartottunk az életmódbeli rizikóállapottal, krónikus betegséggel élőknek is. A két éves programot számos nagyrendezvény kísérte, és most elérkeztünk ennek a záróeseményéhez. Dr. Hasitz Ágnes rövid szakmai összefoglalója után hallgathatjuk meg Professzor Úr előadását.

Jelentkezés: A maximális létszám: 100 fő, ezért kérjük, hogy mielőbb jelentkezzen, aki szeretne részt venni az online előadáson, amihez a linket majd e-mailben küldjük el.