rendelési idő

HÉTFŐ, SZERDA 13:00-18:00
KEDD 07:00-12:00
CSÜTÖRTÖK 08:00-12:00
PÉNTEK PÁROS
07:00-11:00
PÉNTEK PÁRATLAN 13:00-17:00

Előjegyzést kérhet telefonon vagy személyesen rendelési idő alatt, ill. hétfő és szerda délelőtt 8-12 óráig az adminisztrációs időben.

Tel.: +36 26 311 997

Hétfő és szerda délelőtt adminisztráció működik a rendelőben. Ilyenkor lehetőség van a leletek, zárójelentések leadására, krónikus betegsége miatt rendszeresen gyógyszert szedő, jól beállított betegek recept igényének telefonon történő bejelentésére. A receptek átvételére ilyen esetben aznap délután vagy másnap a rendelés során kerülhet sor a nővérhez való bejelentkezéssel.

 

Munkarend:


Célunk, hogy a betegek a lehető legrövidebb időn belül, legkényelmesebben, magas szintű háziorvosi ellátást kapjanak.

Rendelésre kétféle képen jelentkezhetnek. Egyrészt ellátjuk a pácienseket a rendelési idő alatt érkezési sorrendben elektronikus bejelentkezés alapján, és kérhetnek előjegyzési időpontot telefonon vagy személyesen a rendelési idő alatt, ill. hétfő és szerda délelőtt.

Előjegyzési rend az alábbiak szerint alakul:

 

Hétfő: 
13.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00
   
Kedd: 
7.00; 8.00; 9.00; 10.00; 11.00
   
Szerda: 
13.00; 14.00; 15.00; 16.00
   
Csütörtök: 
8.00; 9.00; 10.00; 11.00
   
Péntek: Nincs előjegyzés

 

Az előjegyzési periódusban 15 perc jut 1 páciensre. Előjegyzést kb. 1 hónapra előre kérjenek a tervezett időponthoz képest, mert „sajnos” gyakran telve van a lista. A rendelési időnek az előjegyzettekre szánt idejében csak az előjegyzett páciensek ellátására van mód. Ha valaki sürgős ellátást igényel, akkor természetesen azonnal ellátjuk. Ha nincs előjegyzett páciens, akkor a bejelentkezés sorrendjében fogadunk mindenkit.

A krónikus betegségük miatt rendszeresen gyógyszert szedő betegek amennyiben jól beállítottak és CSAK gyógyszert szeretnének íratni (az asszisztensek által csak 2 hónapra, max. 3 alkalommal, utána orvosi ellenőrzésre kell jelentkezni), akkor kérésüket telefonon is jelezhetik. Erre a hétfő és szerda délelőtti adminisztrációs időt ajánljuk. A receptek átvételéért aznap délután vagy másnap a rendelés során jelentkezhetnek a nővérhez való bejelentkezéssel.

Kérjük, hogy az előjegyzést is figyelembe véve a rendelés utolsó fél órájában már csak sürgős esetben jelentkezzenek be, mert a nagy praxis létszám miatt nehéz mindenkit időben ellátni.

A tartósan TP állományban levő (2 hétnél tovább) pácienseinknek az aktuálisan érvényessé váló igazolást pénteken délelőtt a kötelező felülvizsgálat során adjuk át. Kérjük, ebben az időpontban jelentkezzenek. OEP ellenőrző főorvosi felülvizsgálatra kell jelentkeznie a 30 napon túl TP-en levő pácienseknek! Erről személyesen mindenkit tájékoztatunk.

Az ellátás precízebbé tétele érdekében külön nővérrendelést is bevezettünk. Itt az életkorhoz kötött szűrővizsgálatok elvégzése, ill. a krónikus betegek (magas vérnyomás, cukorbetegség, krónikus tüdőbetegség, stb.) nővér által is végezhető gondozási feladatai zajlanak. Erre előzetes időpont egyeztetés alapján van lehetőség, egyrészt a nővér általi megkeresés, vagy az Önök bejelentkezése alapján. Időpontot kérhetnek telefonon napközben a 06-26/311-997-as telefonon, vagy a szures@gmail.com e-mail címen. A szűrés nagyon fontos, kérjük éljenek a lehetőséggel! A fiatalok is!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel céljaink teljesítését elősegítik!

munkatársaink

Dr. Hasitz Ágnes
Dr. Hasitz Ágnesháziorvos
1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 12 évig dolgoztam az egyetemi kórház belgyógyászatán. 2002 óta dolgozom háziorvosként.
Dr. Rácz Katalin
Dr. Rácz Katalincsaládorvostan szakorvos
2000-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, 2010-ben családorvostan szakvizsgát tett. 2009 február óta teljes állású alkalmazottként dolgozik a praxisban.
Prikryl Ildikó
Prikryl Ildikóápolónő, szülésznő, diabétesz szakápoló és edukátor
20 évig szülésznőként dolgoztam a BM.KKI. kórházban. A kórház bezárása óta háziorvosi praxisban és 2018 óta, mint diabetesz edukátor tevékenykedem.
Balogh Gyöngyvér
Balogh Gyöngyvérápolónő
Egy éve dolgozom a praxisban, mint ápoló. Előtte 8 évig a János Kórház ápolási osztályán dolgoztam, mint diplomás ápoló.
Barcócz Katalin
Barcócz Katalina gondozási modellprogram nővére
Több kórházban és rendelőintézetben dolgoztam már, legutóbb szentendrei rendelőintézet Gastroenterológiai és Diabetológiai ambulanciáján. 2019. október 1-től a praxis főállású nővére vagyok.