Krónikus betegek kivizsgálása
Akut (sürgős) betegek ellátása
Prevenció
Infúziós kezelések beadása
Korszerű diagnosztikai eszközök
INR mérő készülék
CRP mérő készülék
Strep A teszt
További terveink

Korábban terveink között szerepelt, és 2013 elején meg is valósítottuk! Vásároltunk egy 24 órás HOLTER EKG készüléket, amelynek segítségével a különböző szívritmuszavarokat (főként azokat, amelyek csak időnként fordulnak elő) tudjuk precízebben vizsgálni. Ennek a készüléknek a használatával értékes időt és energiát spórolunk meg mind a páciensek, mind a kardiológus doktorok számára, hiszen sokkal előrébb van a kivizsgálás. Adott esetben a kardiológusokkal on-line történő konzílium alapján vélemény formálható, hogy hogyan tovább, kell-e egyáltalán vizsgálat, az milyen sürgős.

2013-ban szereztünk be egy vizelet vizsgáló kis laboratóriumi készüléket is, amely az egyszerű stix-es vizsgálathoz képest precízebb, számszerű adatokkal elemzi a vizelet minta esetleges eltéréseit. Ez is nagy előrelépést jelent.

2013-ban beindítottuk cukorbeteg klubunkat is!!!! Havi rendszerességgel hívjuk cukorbetegeinket egy összejövetelre, ahol a betegségükkel kapcsolatos problémákat, diétát, és mindent, ami fontos, beszélhetik meg egymással és avatott szakemberekkel. Várjuk minden kedves cukorbetegünket a klubba!!

Tervezzük külön diabetes rendelés kialakítását is a későbbiekben. 

Álmainkban pedig az szerepel, hogy a praxis munkájába már bekapcsolódott dietetikus mellett részt vegyen gyógytornász és psychoterapeuta kolléga is. Sajnos, ezen szolgáltatások ingyenességére a finanszírozási lehetősek ma még nem adnak módot, de elkezdjük megvalósítani, még ha kezdetben költségtérítéses módszerrel is. 

Sok munka áll előttünk, igyekszünk megvalósítani.